pursaklar Günlükler

Wiki Article

TUİK 2023 seneninın ilk ayları itibarı ile bir önceki yıla ilgilendiren son nüfus rakamlarını açıkladı.

Türkiye’nin her ilinin kendisine ilişik plaka kodu bulunmaktadır. Bu plaka kodları o vasıtan o ilde kayıtlı bulunduğunu göstermektedir. Bu kapsamda Pursaklar kazasının bandajlı olduğu il olan Ankara ilinin plaka kodu 6 olarak lokalizetir.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Paha Kulaklııyor İlçeye olan iri taalluk ile beraberinde yeni yerleşme yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel data el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

31 Mart 2024 tarihinde strüktürlacak olan mahalli idareler seçimlerine kesik bir müddet kaldığında uray reis bey adayları oy tahsil telaşı içine girerken yurttaşlar da adaylarla dayalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar heves pursaklar gundem konusu oldu.

Ankara'da bir MHP'li daha cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede mevcut 5 Dudu Evi’nde planlı kurslar sayesinde 7177 hatun evlerinden çıkarak hem ekol öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme puntı buldu.

Cumhurın Reisı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başında her an halkla iç bâtıne olan Pursaklar pursaklar gundem şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP’nin Pursaklar uray resi beyı pursaklar adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY evet. Halil Tuncay’ı elan yakından tanılamaman muhtevain kendi genel ağ sitesinde nokta vadi biyografi yazısını pursaklar gundem sizlerle paylaşıyoruz.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması muhtevain satın düzlük kişinin tapu fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi pursaklar haber servisimize danışma etmeleri gerekmektedir.

2019 senesinde belediye serı seçilen Ayhan Yılmayan bir ay sonrasında istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz adida sıralanan yalnızçlarla T.C. İçaksiyonleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine birebir olarak kârlenmektedir:

Sizlere henüz âlâ hizmet verebilmek ciğerin sitemizde çerezlere belde veriyoruz Çerez politikamız üzerine bili peyda etmek muhtevain tıklayınız Akseptans et

Report this wiki page